Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul rhdoffices.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru web. Accesul și utilizarea site-ului nostru implică acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții.

1. Definiții

  • Site-ul se referă la rhdoffices.ro și toate paginile sale conexe.
  • Noi, RHD OFFICES, se referă la entitatea care deține și administrează site-ul.
  • Utilizator se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul la site este permis doar pentru uzul personal și non-comercial al utilizatorului.

2.2. Utilizatorii sunt responsabili de asigurarea securității informațiilor de autentificare (dacă este cazul) utilizate pentru accesarea site-ului.

2.3. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe serviciile și funcționalitățile site-ului în orice moment, fără notificare prealabilă.

3. Proprietatea Intelectuală

3.1. Conținutul site-ului, inclusiv texte, imagini, grafică, logo-uri, și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală. Utilizatorii nu au dreptul de a reproduce, distribui sau modifica conținutul site-ului fără acordul nostru scris prealabil.

4. Politica de Confidențialitate

4.1. Utilizarea site-ului este supusă Politicii de Confidențialitate a noastră. Vă rugăm să citiți și să înțelegeți această politică pentru a cunoaște cum colectăm și utilizăm datele dvs. personale.

5. Link-uri către Site-uri Terțe

5.1. Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web terțe. Aceste link-uri sunt furnizate în scop informativ și nu constituie o recomandare sau susținere din partea noastră. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe.

6. Limitarea Răspunderii

6.1. Site-ul este furnizat „așa cum este” și „conform disponibilității”. Nu garantăm că site-ul va fi lipsit de erori sau întreruperi. Nu suntem responsabili pentru orice pierdere sau daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor deveni efective imediat după publicare. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

8. Contact

8.1. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau numărul de telefon furnizate pe site-ul nostru.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați și să vă conformați acestor Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru vizita dvs. pe rhdoffices.ro și pentru respectarea acestor reguli.