Despre noi

Cine suntem

La RHD OFFICE, suntem o echipă dedicată și pasionată de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul serviciilor de suport pentru afaceri. Ne-am dedicat misiunii de a facilita și de a sprijini afacerile cu capital străin și românesc în procesul lor de înființare și dezvoltare pe piața din România.

  • Oferim Sediul Social pentru Firmele cu Capital Românesc și Străin
  • Constituire și Înființare Societăți pentru Persoane Străine cu Traducător Autorizat
  • Servicii de Secretariat Complete
  • Sala de Ședințe pentru până la 12 Persoane
  • Sala de Conferințe pentru 150 de Persoane

1. Soluții de Sediul Social pentru Firme Locale și Internaționale

RHD OFFICE, suntem specializați în furnizarea de soluții de sediu social pentru firme locale și internaționale, facilitând procesul de înființare și dezvoltare a afacerilor pe piața românească.

2. Experți în Constituirea Societăților

Ghidăm investitorii străini în procesul de înființare. Cu cunoștințe profunde în constituirea și înființarea societăților, asigurăm un proces fără probleme, inclusiv traduceri autorizate.

3. Profesioniști în Servicii de Secretariat

Echipa noastră asigură gestionarea eficientă a biroului dvs.

Oferim servicii complete de secretariat, inclusiv organizarea ședințelor și gestionarea corespondenței, pentru a vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs.

3. Furnizori de Spații Profesionale

Săli de ședințe și conferințe moderne și bine echipate

Punem la dispoziție spații profesionale pentru întâlniri și evenimente, facilitând interacțiunea cu clienții sau colaboratorii într-un mediu confortabil și profesionist.

Construiți Viitorul Firmei Dvs. cu Sediul Social de la RHD OFFICE

Fie că sunteți o firmă românească sau cu capital străin, începeți cu dreptul la RHD OFFICE. Oferim servicii de sediu social ideale pentru firmele nou înființate. Suntem alegerea perfectă pentru start-up-urile care doresc un sediu social flexibil și profesional în România.

Cere ofertă