Servicii aditionale

Servicii Adiționale oferite pentru clienții RHD OFFICES

La RHD OFFICES, suntem dedicați oferirii mai mult decât un simplu spațiu de birou; suntem aici pentru a vă oferi o gamă completă de servicii adiționale care vă pot simplifica și îmbunătăți afacerea. Dacă doriți să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. și să externalizați anumite aspecte administrative, suntem aici pentru a vă ajuta.

Servicii de Secretariat Profesional: Echipa noastră de secretariat este pregătită să vă asiste cu sarcini administrative, precum gestionarea corespondenței, programări, primirea vizitatorilor și multe altele. Vă putem ajuta să economisiți timp și să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat.

Asistență Juridică și Contabilă: Colaborăm cu profesioniști în domeniul juridic și contabil pentru a vă oferi servicii de consultanță și asistență. De la rezolvarea chestiunilor fiscale până la încheierea contractelor, suntem aici pentru a vă ghida și proteja interesele.

Traduceri Autorizate și Notariale: Avem traducători autorizați care vă pot ajuta cu traduceri oficiale și notariale. Documentele dvs. vor fi pregătite cu precizie și autenticitate, recunoscute oficial.

Servicii de Depozitare și Arhivare: Dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare sau gestionare a documentelor, vă putem oferi soluții securizate și eficiente.

Închiriere Sală de Ședințe: Puteți beneficia de sălile noastre de ședințe complet echipate pentru întâlniri și prezentări reușite.

Reprezentare Fiscală: Oferim servicii de reprezentare fiscală pentru clienții noștri, ajutându-i să se conformeze legislației fiscale în vigoare.

Casa de Valori: Dacă aveți nevoie de servicii de depozitare sau gestionare a valorilor, Casa de Valori a RHD OFFICES vă oferă o soluție sigură.

Cu serviciile noastre adiționale, vă ajutăm să economisiți timp și energie, permițându-vă să vă concentrați pe creșterea și succesul afacerii dvs. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Înfințează acum o firmă

Echipa noastră vă consiliaza în alegerea celei mai bune variante de inființare firmă